خاکشیر
- نوشته شده در تاریخ 1395/06/15
من خاکشیر هستم
درزبان انگلیسی London rocket نامیده میشوم .
از تخم من برای نرم کردن سینه، اسهال خونی، برونشیت، دفع کرم معده و در موارد سنگ کلیه به صورت خوردنی استفاده می شود .
مرسوم است که هشت گرم از تخم مرا با شربت قند مخلوط کرده و برای کاهش تب و کهیر مرا بلع می کنند .
از نظر حکمای تب سنتی ایران طبیعت من گرم و تر است و از نظر خواص معتقدند که برای تقویت معده ، هاضمه، ازدیاد اشتها، گرفتگی آواز و روشن شدن رنگ چهره مفید می باشم اگر حدود شش گرم از من خورده شود برای اخلاط سینه و ریه مفید می باشم و اگر با شیر خورده شوم برای باز شدن رنگ چهره نافع می باشم .
معمولا در آب یا شیر به صورت شربت و شیرین شده با شکر مصرف می شوم در برخی مزاج ها خورن من ایجاد سر درد می کند در این موارد باید با کتیرا خورده شوم مقدار خوراک من هشت تا ده گرم است یعنی معادل یک یا دو قاشق غذا خوری.
منبع :معارف گیاهی جلد ۳ صفحه ۱۷۴ _مولف محترم آقای دکتر حسین میر حیدر .
سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
درمان های ابداعی دکتر احمدیه در مورد خاکشیر
دکتر عبدالله احمدیه در کتاب راز درمان (جلد یک)خواصی را از من کشف کرده که برای شما باور کردنی نیست!
دکتر احمدیه در طب جدید دکتر برجسته ای بود و در طب قدیم با استفاده از قانون طب بو علی سینا معجزه می کرد او مرا درمان کننده درد های زیر معرفی کرد :
کهیر اگزما و خارش پوست درد مفاصل باد بواسیر ضعف قلب یبوست اسهال سوء هاضمه زکام ورم لوزتین خشکی دهان تهاجم خون بواسیر ترشی معده شوره سر و پوسته پوسته شدن آن واریس تصفیه کننده خون فعال کننده غده های درونی تقویت کبد تقویت کلیه ها
طرز مصرف:
الف)یک قاشق سوپ خوری نیم ساعت قبل از غذا به صورت خام و بلعیدنی _برای سو هاضمه و ترش کردن معده
ب)یک تا دو قاشق غذا خوری به صورت شیرین (شربت خنک)
ج)یک یا دو قاشق غذا خوری به همراه قند داغ _در موارد یبوست